Zoo: Avlyst eller fornyet for sesong fire på CBS?

Zoo TV-show på CBS: avlyst eller sesong 4? (Utgivelsesdato)



Gribvakt

Television Vulture ser Zoo TV-showet på CBSVil Jackson Oz og teamet hans overleve for å kjempe en dag til? Har dyrehage TV-programmet ble kansellert eller fornyet for en fjerde sesong på CBS? TV-gribben ser på de siste TV-kansellerings- og fornyelsesnyhetene, så denne siden er stedet å spore statusen til dyrehage sesong fire. Bokmerk det, eller abonner på de siste oppdateringene . Husk at TV-gribben ser på showene dine. Er du?



Hva handler dette TV-programmet om?

Sender på CBS TV-nettverk, dyrehage spiller James Wolk som zoolog Jackson Oz. Medvirkende inkluderer også Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke, Alyssa Diaz, Josh Salatin og Gracie Dzienny. Etter å ha lagt merke til at dyr oppførte seg underlig under den afrikanske safarien han gjennomfører, jobber Oz og teamet for å finne ut årsaken bak det. I mellomtiden blir dyraangrepene mer listige, koordinerte og grusomme .

Sesong tre av dyrehage åpner i år 2027. Takket være sterilitetsproblemet er den menneskelige befolkningen fortsatt avtagende. I mellomtiden utgjør hybrider en ny trussel. Denne ubarmhjertige kraften av skapte skapninger er bestemt på å tørke mennesker av jordens overflate. Selv om teammedlemmene har blitt fremmedgjort fra hverandre de siste ti årene, må Jackson, Jamie (Connolly), Abraham (Anozie), Dariela (Diaz) og Logan (Salatin) komme forbi forskjellene og gjenforenes når de får vite at Mitch (Burke) lever. De må stoppe hybridene og deres gåtefulle skaper - noen med tilknytning til fortiden sin .

Sesong tre rangeringer

De tredje sesong av dyrehage gjennomsnittlig en rangering på 0,51 i 18-49 demografi og 2,65 millioner seere. Sammenlignet med sesong to , det er henholdsvis 31% og 40% lavere. Finn ut hvordan dyrehage stabler opp mot den andre CBS TV-show .



Telly’s Take

Selv om det hadde premiere med enda dårligere tall enn forrige sesong, er det vanskelig å finne ut om CBS vil kansellere eller fornye dyrehage for sesong fire. Ærlig talt, etter et 30% fall i både demo-tall og publikumsstørrelse, forventet jeg ikke at det skulle score denne tredje sesongen. Jeg er også litt satt ut. Galne hybrider er ikke de eneste dyrene som trenger å mate. Jeg er selvfølgelig glad for fansen, men likevel sulter jeg. Personlig synes jeg at tallene er for lave denne gangen. Vi får se. Jeg vil holde et sultent øye med rangeringene og oppdatere denne siden etter behov. Abonnere for gratis oppdateringer om noe dyrehage kansellerings- og fornyelsesnyheter.
23.10.17 oppdatering: CBS har kansellert dyrehage TV-show etter tre sesonger. Detaljer her.

dyrehage Avbestillings- og fornyelsesrelaterte lenker
  • Hvordan sammenlignes rangeringene til dette showet med andre TV-serier i nettverket?
  • Finn mer dyrehage TV-serie nyheter eller andre CBS TV-show nyheter.
  • Utforsk CBS-statussiden og andre statussider for TV-show.
  • Ta en titt på listene våre over allerede avlyste og avsluttede TV-show.

Håpet du at den dyrehage TV-show vil bli fornyet for en fjerde sesong? Beklager du at CBS har kansellert denne TV-serien, i stedet?