Wisdom of the Crowd: Er CBS TV-serie kansellert eller fornyet for sesong to?

TV-gribben ser på Wisdom of the Crowd TV-show på CBS: kansellert eller sesong 2? (Utgivelsesdato); Gribvakt

(Diyah Pera / CBS)



Gribvakt

Television Vulture ser på Wisdom of the Crowd TV-show på CBSEr en million sinn bedre enn en? Er den Visdom fra mengden TV-show kansellert eller fornyet for en andre sesong på CBS? TV-gribben ser på de siste TV-kansellerings- og fornyelsesnyhetene, så denne siden er stedet å spore statusen til Visdom fra mengden , sesong to. Bokmerk det, eller abonner på de siste oppdateringene . Husk at TV-gribben ser på showene dine. Er du?



Hva handler dette TV-programmet om?

Et banebrytende krimdrama som sendes på CBS TV-nettverk, Visdom fra mengden spiller Jeremy Piven, Richard T. Jones, Natalia Tena, Monica Potter, Blake Lee, Abigail F. Cowen og Jake Matthews. Etter at datteren Mia (Cowen) blir drept, setter Silicon Valley-gründeren Jeffrey Tanner (Piven) seg for å designe Sophe, en online plattform for sanntid, massesourcet kriminelløsning. I sin fiksering for å finne barnets morder, motiveres Tanner av ideen om at en million sinn er bedre enn en. Han rekrutterer et crack-team og setter alt sitt håp om å utnytte mengdenes visdom for å løse Mias drap og så mange andre som mulig. I mellomtiden bekymrer Tanners ekskone, kongresskvinne Alex Hale (Potter) seg om hans besettelse. Til tross for skilsmisse, har deres dype sorg skapt dem et ubrytelig bånd.

Sesong 1-rangeringer

De første sesong av Visdom fra mengden gjennomsnittlig en 0,91-rangering i 18-49 demografiske og 6,97 millioner seere. Finn ut hvordan Visdom fra mengden stabler opp mot de andre CBS TV-programmene.

Telly’s Take

Selv om den hadde premiere med anstendig rangering, har tallene falt ganske mye. På dette tidspunktet mistenker jeg at CBS vil kansellere Visdom fra mengden så det blir ikke en sesong to. Jeg vil følge med på rangeringene og oppdatere denne siden med banebrytende utvikling. Abonnere for gratis oppdateringer om noe Visdom fra mengden kansellerings- og fornyelsesnyheter.



11/27/2017 oppdatering: CBS har bestilt flere episoder. Selv om det ikke er offisielt kunngjort, virker det Visdom fra mengden har blitt kansellert etter en sesong. Detaljer her.

30.4.2018 oppdatering: Som forventet, Visdom fra mengden TV-showet blir kansellert etter en kort sesong. Detaljer her .

Visdom fra mengden Avbestillings- og fornyelsesrelaterte lenker
  • Sjekk rangeringen for gjeldende TV-serier fra CBS.
  • Hvordan sammenlignes rangeringene til dette showet med andre TV-serier i nettverket?
  • Finn mer Visdom fra mengden TV-serie nyheter eller andre CBS TV-show nyheter.
  • Utforsk CBS-statussiden og andre statussider for TV-show.
  • Ta en titt på listene våre over allerede avlyste og avsluttede TV-show.




Håper du at Visdom fra mengden TV-show vil bli fornyet for en andre sesong? Hvordan ville du ha det hvis CBS avlyste denne TV-serien, i stedet?