The Walking Dead på AMC: Avlyst eller fornyet for sesong ni?

The Walking Dead TV-show på AMC: kansellert eller sesong 9? (Utgivelsesdato); Gribvakt

(Alan Clarke / AMC)



Gribvakt

Television Vulture ser på The Walking Dead TV-show på AMCHar Rick og mannskapet hans overlevd den udøde horden? Er De vandrende døde TV-show kansellert eller fornyet for en niende sesong på AMC? TV-gribben ser på de siste avlysnings- og fornyelsesnyhetene, så denne siden er stedet å spore status for De vandrende døde , sesong ni. Bokmerk det, eller abonner på de siste oppdateringene . Husk at TV-gribben ser på showene dine. Er du?



Hva handler dette TV-programmet om?

En zombie-apokalypse dramaserie på AMC-kabelkanalen, De vandrende døde stjerner Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Jeffrey Dean Morgan, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Amelio, Tom Payne, Xander Berkeley, Katelyn Nacon, Steven Ogg og Pollyanna McIntosh. Den åttende sesongen starter med Rick (Lincoln) og selskap som samarbeider med Kingdom og Hilltop, for å bringe kampen til Negan (Morgan) og Frelserne .

Sesong åtte vurderinger

De åttende sesong av De vandrende døde i gjennomsnitt en 3,39 vurdering i 18-49 demografiske og 7,82 millioner seere. Sammenlignet med sesong sju , det er henholdsvis 37% og 31% lavere. Lær hvordan De vandrende døde stabler opp mot andre AMC TV-show .

Telly’s Take

Med mindre det utenkelige skjer, siden det har vært AMCs topprangerte TV-serie, er det vanskelig å forestille seg at nettverket vil avbryte De vandrende døde . Likevel må alle gode ting komme til en slutt, så jeg vil holde øye med Nielsen-rangeringene og oppdatere denne siden med banebrytende utvikling. Abonnere for gratis oppdateringer på De vandrende døde kansellerings- eller fornyelsesnyheter.



1/13/18 oppdatering: AMC har fornyet seg De vandrende døde for sesong ni og kåret til en ny showrunner. Detaljer her.

De vandrende døde Avbestillings- og fornyelsesrelaterte lenker
  • Hvordan sammenlignes rangeringene til dette showet med TV-serier for kringkastingsnettverk?
  • Finn mer De vandrende døde TV-serie nyheter eller andre AMC TV-nyheter.
  • Ikke gå glipp av de andre statussidene våre for TV-show.
  • Ta en titt på listene våre over allerede avlyste og avsluttede TV-show.

Er du glad for at AMC har fornyet seg De vandrende døde TV-show for en niende sesong? Hvordan ville du ha det hvis de hadde kansellert denne TV-serien, i stedet?