Tumble Leaf: Amazon Previews Season Two of Kids Series

Tumble Leaf TV-show på Amazon Prime: sesong 2 premiere (kansellert eller fornyet?)



Se den offisielle traileren til andre sesong av Tumble Leaf TV-show på Amazon Prime. Tumble Leaf , sesong to, har premiere på Amazon fredag ​​6. mai 2016. Bli med Fig den nysgjerrige blåreven, og hans beste venn Stick larven, på deres nye naturopplevelser, der de oppdager vitenskap gjennom lek.



Laget av Samfunnet 'S Drew Hodges som produserer med Kelli Bixler, Tumble Leaf ’ s rollebesetning inkluderer: Christopher Downs som Fig, Brooke Wolloff som Maple, Zac McDowell som Hedge, Addie Zintel som Pine, og Alex Trugman som Ginkgo.

Se på Tumble Leaf sesong to trailer fra Amazon Studios.



Amazon sier:

Tumble Leaf fremmer livslang kreativ læring, og har frodige verdener og lekende stop-motion-animasjon som i fjor høstet fire Daytime Emmys og Daytime Emmy for Outstanding Pre-School Children's Animated Program, tjente Juryprisen for en TV-serie på Annecy International Animated 2014. Filmfestival, Annie-prisen 2015 og 2016 for beste animerte TV / Broadcast-produksjon for førskolebarn, og en 2015 og 2016 Foreldersvalg gullpris. Senest fikk serien en Daytime Emmy for enestående individuell prestasjon i animasjon og nominasjoner til Outstanding Pre-School Children's Animated Program, Outstanding Directoring in an Animated Program og Outstanding Costume Design.

Scot Osterweil, Amazons tankeleder og rådgiver for Tumble Leaf, er kreativ direktør for Education Arcade og Game Lab i MIT Comparative Media Studies Program. Han har designet prisbelønte spill i både akademiske og kommersielle miljøer, med fokus på det som er autentisk leken i utfordrende akademiske fag. Han er grunnlegger og president for Learning Games Network (www.learninggamesnetwork.org) der han leder Gates Foundation's Xenos Language Learning Initiative (ESL), og hvor han designet Quandary, kåret til Årets spill på 2013 Games 4 Change-festivalen.



Prime-medlemmer kan snart streame den andre sesongen av Tumble Leaf uten ekstra kostnad for deres Prime-medlemskap med Amazon Video-appen for TV-er, tilkoblede enheter og mobile enheter, eller online på http://amzn.to/1NbbdHV. Prime-medlemmer kan også laste ned serien for offline-visning på iOS-, Android- og Fire-enheter uten ekstra kostnad. I tillegg til SD og HD er serien også tilgjengelig i 4K Ultra HD på kompatible smarte TV-er fra Samsung, LG og Sony. Kunder som ikke allerede er Prime-medlemmer, kan registrere seg for en gratis 30-dagers prøveversjon på amazon.com/prime.

Er du en fan av Amazonas Tumble Leaf TV-serier? Er det en ung forsker hjemme hos deg, som tålmodig venter på at den andre sesongen skal falle? Fortell oss.